Over ons

Over de organisatie

De O2H-Methode is samengesteld door meerdere personen die zelf ervaring hebben met chronische hyperventilatie en hier ook van zijn genezen. Door onbegrip vanuit de huisarts, psychologen en omgeving is er toen der tijd veel gezocht op het internet naar meerdere oplossingen tegen de vage symptomen. Na veel overeenkomsten gevonden te hebben met chronische hyperventilatie is er gekeken naar oplossingen in de vorm van cursussen en therapieën. In de praktijk komt alles op hetzelfde neer, dat is het herstellen van het ademhalingscentrum en stress reduceren. Omdat alle cursussen en therapieën prijzig zijn hebben wij van de O2H-Methode een online therapie ontwikkeld die voor iedereen toegankelijk is en waarbij de kosten laag zijn!

Alles is gericht op het zelf genezen van chronische hyperventilatie en de bijbehorende klachten. Ondersteuning wordt in mindere maten gegeven aangezien de medewerkers zelf naast de O2H-Methode nog eigen werk hebben. Wij zijn er echter van overtuigd dat de O2H-Methode kan bijdrage aan genezing van chronische hyperventilatie en we doen dit allemaal om mensen te helpen!

Kantoor hyperventilatie.eu
Privacybeleid & Cookieverklaring
Wanneer u gebruik wilt maken van de website hyperventilatie.eu en de bijbehorende O2H-Methode applicatie vanuit app.hyperventilatie.eu dient u akkoord te gaan met ons cookie- en privacy beleid. Meer informatie over beide onderdelen zijn terug te vinden via de links onderaan te pagina.